Contact

Voor reservaties, boekingen of informatie kan je ons contacteren bij ons kantoor in Quito - Ecuador. Indien telefonisch of via skype, gelieve rekening te houden met het tijdsverschil.

We raden een skype-gesprek aan. Tijdens een kort gesprekje van een 15-tal minuten kunnen we de reisplannen in detail bekijken, suggesties doen, etc. Dit is de ideale manier om snel en efficient een goed reisontwerp te maken. Ons skype-adres is: ontdek-ecuador

Bij het opstellen van een reisontwerp, het aanvragen van een offerte is het handig om te kijken naar een aantal punten: de reisperiode, de interesse etc. Gebruik hiervoor ons aanvraagformulier.


Ons adres in Quito is:
Ontdek Ecuador - Descubre Ecuador
Rio Paute N9-283
Tumbaco – Quito
Ecuador

Je kan ons telefonisch bereiken op
00 593 2 2044 088
00 593 99 5934 900 (gsm)

Je kan mailen naar info@ontdek-ecuador.nl
Klik hier om een mail aan te maken.

Wie zijn wij?

maira en dirk

Ik ben Bianca, in 1988 geboren in Ecuador. Ik bracht er een groot deel van mijn jeugd door. Daarna deed ik in Leuven mijn middelbare studies en haalde een diploma vroedkunde en seksuologie. Nu bied ik samen met het Ecuatoriaanse reiskantoor Descubre-Ecuador reizen op maat naar Galapagos en het Ecuatoriaanse vasteland aan.

Onze guesthouse

Op 30 minuten van het stadscentrum van Quito, in de warme en groene vallei van Tumbaco, ligt onze guesthouse El Rinconcito. Dit is de ideale uitvalsbasis om Ecuador te ontdekken.

Hoe kan je ons bereiken?

 • Telefoon:
  (593) 0 99 593 4900 (gsm)
 • Skype-naam:
  ontdek-ecuador
 • Email:
  info@ontdek-ecuador.nl
 • Adres:
  Calle Rio Paute N9-283
  Tumbaco - El Arenal
  Quito - Ecuador