Uitstappen en bezienswaardigheden.

galapagosGaat je reis naar Galapagos, dan verblijf je gedurende de hele tijd van je cruise op het schip. Met de gids van het cruiseschip bezoek je de eilanden en de bezoekerssites, zoals die door het Nationaal Park Galapagos zijn vastgelegd. Je kan dus niet zelfstandig kiezen wat je wil bezoeken. Door de keuze van het schip is de route van je reis in Galapagos immers vastgelegd.

Bezoek je het Amazonewoud, dan liggen de excursies ook min of meer vast. Je verblijft immers een aantal dagen in de lodge van je keuze en trekt er iedere dag op uit met de gidsen volgens het dagprogramma. Doorgaans is dat in een kleine groep; in sommige lodges kan je wel kiezen tussen bv. lange en kortere wandeltochten.

amazoneIn het Andesgebied en de kuststreek kan je meer keuzes maken. Per streek kan je kiezen uit een aantal uitstappen zoals stadsbezoeken, gegidste wandeltochten, marktbezoek, etc. Daarom staan in deze rubriek een aantal excursies voorgesteld, die het plannen van een verblijf in een bepaald gebied gemakkelijker maken.In onze prijsoffertes vind je steeds een gedetailleerde beschrijving van de activiteiten die op het programma staan.

We werken eraan om de lijst van excursies zo actueel mogelijk te maken. Graag ontvangen we (positief en negatief) commentaar over de activiteiten en excursies waar je aan deelnam

Wie zijn wij?

biki

Ik ben Bianca Eerens, in 1988 geboren in Ecuador. Ik bracht er een groot deel van mijn jeugd door. Daarna deed ik in Leuven mijn middelbare studies en haalde een diploma vroedkunde en seksuologie. Nu bied ik reizen op maat naar Galapagos en het Ecuatoriaanse vasteland aan.

Onze guesthouse

rinconcito

Op 30 minuten van het stadscentrum van Quito, in de warme en groene vallei van Tumbaco, ligt onze guesthouse El Rinconcito. Dit is de ideale uitvalsbasis om Ecuador te ontdekken.
Zie www.elrinconcito-bb.com

Hoe kan je ons bereiken?

 • Telefoon:
  0032 498 388 292
 • Skype-naam:
  ontdek-ecuador
 • Email:
  info@ontdek-ecuador.be
 • Adres:
  Zijpstraat 17
  3220 Holsbeek
  België
 • Ondernemingsnummer:
  05 659 50 06 2