Voorbeeldreizen op het vasteland

Classic Gezinsreizen Wandelen Haciendas Bergbeklimmen

 

Hacienda - reizen

Een hacienda is een groot landgoed dat leeft van veeteelt, land- en bosbouw. In de koloniale periode bestond er een band van afhankelijkheid tussen de eigenaar van de hacienda, de hacendado en de landarbeiders, de peones. Dit systeem was vergelijkbaar met de Middeleeuwse horigheid. De meeste haciendas liggen in Indiaans gebied: de hacendado was doorgaans van Spaanse afkomst, de indianen werkten min of meer als slaven op de hacienda. Na verschillende landhervormingen zijn de meeste haciendas veranderd in modernere landbouwbedrijven. Vele haciendas hebben prachtige gebouwen in koloniale stijl en een rijke geschiedenis. Daarom zijn ze heringericht als hotels uit de luxe-klasse, sommigen zijn echte pareltjes van restauratie.
 
6 dagen Comfort Classic reizen Reis in pdf downloaden  
6 dagen Luxe Classic reizen Reis in pdf downloaden  
 
9 dagen Comfort Classic reizen Reis in pdf downloaden  
9 dagen Luxe Classic reizen Reis in pdf downloaden  

Wie zijn wij?

biki

Ik ben Bianca Eerens, in 1988 geboren in Ecuador. Ik bracht er een groot deel van mijn jeugd door. Daarna deed ik in Leuven mijn middelbare studies en haalde een diploma vroedkunde en seksuologie. Nu bied ik reizen op maat naar Galapagos en het Ecuatoriaanse vasteland aan.

Onze guesthouse

rinconcito

Op 30 minuten van het stadscentrum van Quito, in de warme en groene vallei van Tumbaco, ligt onze guesthouse El Rinconcito. Dit is de ideale uitvalsbasis om Ecuador te ontdekken.
Zie www.elrinconcito-bb.com

Hoe kan je ons bereiken?

 • Telefoon:
  0032 498 388 292
 • Skype-naam:
  ontdek-ecuador
 • Email:
  info@ontdek-ecuador.be
 • Adres:
  Zijpstraat 17
  3220 Holsbeek
  België
 • Ondernemingsnummer:
  05 659 50 06 2