Hotels in Ecuador

tambopaxi hotelWe werken in Ecuador - onder andere - met de hotels die je in deze rubriek terug vindt. Waar mogelijk werken we met plaatselijke hotels die de charme van Ecuador goed weergeven.We blijven uitkijken naar hotels die een goede accomodatie leveren, maar ook aanleunen bij lokale gemeenschappen en respect hebben voor de omringende natuur.

Hotels in de Kustregio

Hieronder staan de hotels per stad/streek
La terraza

Hotels in het Amazonegebied

In het Amazonegebied zijn er drie zones of manieren van bezoeken.
Klik hier voor een overzicht van lodges en hotels in het Amazonegebied.
Papallacta hotel

Hotels in Galapagos

Het is niet echt aanbevolen om Galapagos te bezoeken vanuit hotels op de eilanden. Je zal slechts een beperkte kijk krijgen van de eilandengroep. We raden eerder een cruise aan. Klik hier om een overzicht te krijgen van cruises.

Er is een beperkt aantal hotels op slechts 4 eilanden (Santa Cruz, Isabela, San Cristobal en Floreana). Klik hier om een overzicht te krijgen van de hotels.

Finch Bay Hotel

Wie zijn wij?

biki

Ik ben Bianca Eerens, in 1988 geboren in Ecuador. Ik bracht er een groot deel van mijn jeugd door. Daarna deed ik in Leuven mijn middelbare studies en haalde een diploma vroedkunde en seksuologie. Nu bied ik reizen op maat naar Galapagos en het Ecuatoriaanse vasteland aan.

Onze guesthouse

rinconcito

Op 30 minuten van het stadscentrum van Quito, in de warme en groene vallei van Tumbaco, ligt onze guesthouse El Rinconcito. Dit is de ideale uitvalsbasis om Ecuador te ontdekken.
Zie www.elrinconcito-bb.com

Hoe kan je ons bereiken?

 • Telefoon:
  0032 498 388 292
 • Skype-naam:
  ontdek-ecuador
 • Email:
  info@ontdek-ecuador.be
 • Adres:
  Zijpstraat 17
  3220 Holsbeek
  België
 • Ondernemingsnummer:
  05 659 50 06 2