Reizen op maat - onze specialiteit

Wil je alleen, met partner, familie of vrienden een reis opzetten in Ecuador en/of de Galapagoseilanden, dan helpen wij je hier graag bij. We hebben daartoe een paar sterke troeven:
 • een zeer uitgebreid aanbod aan cruises, hotels, transfers en excursies.
 • we kennen het land erg goed. Onze NL-talige medewerkers in Quito zorgen er voor dat de informatie over onze reizen permanent geactualiseerd blijft.
 • reis je met ons, dan kan je rekenen op steun vanuit Quito in geval van nood en permanente (telefonische) informatie tijdens uw reis.
 • We hebben ook een eigen guesthouse in Quito: een prima uitvalsbasis om Ecuador te leren kennen.
  Voor meer info zie www.elrinconcito-bb.com

Onze reizen in Ecuador zijn vaak opgebouwd uit verschillende componenten:

Galapagos


Kijk naar het aanbod van cruises met grote, middelgrote en kleinere schepen. Een bezoek aan de Galapagos kan in de meest comfortabele omstandigheden, maar ook op een avontuurlijke en goedkopere manier.

Galapagos

Amazone


Er zijn een aantal lodges en riviercruises van zeer hoge kwaliteit, die aansluiten bij de plaatselijke bevolking en de lokale initiatieven voor natuurbehoud. Je verblijft enkele dagen diep in het oerwoud.

Amazone

Andes


Kies zelf welke streken en steden je wil bezoeken, in welke hotels je wil verblijven en aan welke excursies je wenst deel te nemen. Per streek selecteerden we een aantal hotels en excursies.

Andes

De kust


Ecuador heeft meer dan duizend kilometer tropische stranden. Het uitgestrekte Nationaal Park Machalilla biedt met zijn Isla de la Plata en Los Frailes een goedkoop alternatief voor Galapagos.

Costa

Na kennisname van je wensen en interesses werken we een reisvoorstel uit, dat zo nauw mogelijk bij je verwachtingen aansluit. Doorgaans ontvang je dit voorstel reeds enkele werkdagen na je aanvraag

Had je graag een reisvoorstel ontvangen? Klik hier
andesfoto andes amazone galapagos

Wie zijn wij?

biki

Ik ben Bianca Eerens, in 1988 geboren in Ecuador. Ik bracht er een groot deel van mijn jeugd door. Daarna deed ik in Leuven mijn middelbare studies en haalde een diploma vroedkunde en seksuologie. Nu bied ik reizen op maat naar Galapagos en het Ecuatoriaanse vasteland aan.

Onze guesthouse

rinconcito

Op 30 minuten van het stadscentrum van Quito, in de warme en groene vallei van Tumbaco, ligt onze guesthouse El Rinconcito. Dit is de ideale uitvalsbasis om Ecuador te ontdekken.
Zie www.elrinconcito-bb.com

Hoe kan je ons bereiken?

 • Telefoon:
  0032 498 388 292
 • Skype-naam:
  ontdek-ecuador
 • Email:
  info@ontdek-ecuador.be
 • Adres:
  Zijpstraat 17
  3220 Holsbeek
  België
 • Ondernemingsnummer:
  05 659 50 06 2