Welkom in El Rinconcito

rinconcito
Op 30 minuten van het drukke stadscentrum, in de warme vallei van Tumbaco, hebben we enkele mooie gastenkamers ingericht. Onze guesthouse ligt een eind op de weg naar Papallacta en naar Otavalo, op 15 minuten van de nieuwe luchthaven van Quito. Je logeert hier in een groene omgeving, weg van het drukke stadscentrum. Er is permanent wifi en je kan een paar mooie wandelingen maken in de omgeving. Op 5 minuten met de wagen ligt het dorpje Tumbaco met enkele goede restaurants. Dit is de ideale uitvalsbasis om Ecuador te leren kennen. Onze NL-talige medewerkers helpen je met informatie over je reis, je kan hier bagage in bewaring geven, je was doen etc.
Voor meer info zie www.elrinconcito-bb.com
rinconcito
rinconcito
rinconcito
rinconcito
rinconcito
rinconcito
rinconcito

Wie zijn wij?

maira en dirk

Ik ben Bianca, in 1988 geboren in Ecuador. Ik bracht er een groot deel van mijn jeugd door. Daarna deed ik in Leuven mijn middelbare studies en haalde een diploma vroedkunde en seksuologie. Nu bied ik samen met het Ecuatoriaanse reiskantoor Descubre-Ecuador reizen op maat naar Galapagos en het Ecuatoriaanse vasteland aan.

Onze guesthouse

rinconcito

Op 30 minuten van het stadscentrum van Quito, in de warme en groene vallei van Tumbaco, ligt onze guesthouse El Rinconcito. Dit is de ideale uitvalsbasis om Ecuador te ontdekken.
Zie www.elrinconcito-bb.com

Hoe kan je ons bereiken?

 • Telefoon:
  (593) 0 99 593 4900 (gsm)
 • Skype-naam:
  ontdek-ecuador
 • Email:
  info@ontdek-ecuador.nl
 • Adres:
  Calle Rio Paute N9-283
  Tumbaco - El Arenal
  Quito - Ecuador